Bár általánosságban véve szigorú feltételei vannak annak, hogy valaki modell lehessen (testmagasság, arcvonások, testalkat), egy ügynökségnél viszont kifejezetten olyan modelleket toboroznak, akik nem úgy néznek ki, mint a képeken vagy a kifutókon megszokott nők és férfiak.

Képek a modellekről, The Ugly Models oldaláról
Az Ugly Models nagy sikerrel foglalkoztat csúnyának mondott embereket, szembefordulva ezzel az elvárásokkal és a szépségideállal.

Az ügynökség székhelye Londonban található és 1969-ben hozták létre.
Mára egyre nagyobb kereslet van a modelljeikért, akik az alapító, Marc French szerint különlegességet és színt visznek a divatvilágba.
Található köztük molett és vékony, tetovált és színes hajú, sőt, az egyik férfi például több mint 2500 piercinggel büszkélkedhet.
A névvel ellentétben viszont nemcsak csúnyának tartott emberekkel foglalkoznak, hanem olyanokkal is, akiknek máshol esélyük sem lenne. Egyre több híres márka figyel fel rájuk, és kínál nekik szerződést a legújabb kampányaikhoz.
 Sőt a divathetekre is hatalmas az érdeklődés irántuk.

Marc French elmondása szerint, sokszor pont azért szexi valaki, mert különleges, és más, mint a többiek. Így van ez a modelljeivel is.

(femina)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn