A Miso Robotics gépe a Pasadenában található CaliBurger konyhájában dolgozott.

Kép a robotkarról munka közben
 Bár a munkájával nem volt gond, mégis pár óra után kiderült, hogy nem képes tartani az iramot az emberi személyzettel, így visszakerül az alkotóihoz, hogy a mérnökök elvégezhessék rajta a szükséges módosításokat.

Stephanie Cirigliano, a Miso Robotics szóvivője, azt nyilatkozta, úgy kell beállítaniuk a gépet, hogy képes legyen kiszolgálni a nagy számban érkező rendeléseket. Ha minden jól alakul, akkor a jövő héten Flippy névre keresztelt robot visszatérhet a konyhába, igaz nem teljes munkaidőben, csak pár órára, hogy az ebédidő alatt besegítsen.

Flippyről tudni kell, hogy egy módosított ipari robotkar, spatulával és szenzorokkal van felszerelve, hogy képes legyen figyelni a sütőre helyezett feltéteket, és kellő időben forgatni azokat, hogy rendesen átsüljenek.

A Miso Robotics alkotása a húsforgatáson kívül egyelőre semmi másra nem képes, így a végleges hamburgereket továbbra is az emberek állítják össze, és ők is szervírozzák a vendégek számára.

(index)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn