Sikerült összegyűjtenie a szükséges pénzt Lakatos Norbertnek, így már biztosan részt fog venni a világ legnagyobb lufihajtogató versenyén.

Norbi és kutyája Tami

A San Diegó-i nemzetközi verseny teljes költsége 1,3 millió forint, ezért Norbert több mint négy hónapon át dolgozott csomagolóként, úgy, hogy szinte szabadnapja se volt. Munkája mellett a Baranya és Bács-Kiskun megyei iskolákban és óvodákban hajtogatott lufit gyerekeknek.

Norbert egy kedves figurával nevezett az amerikai versenyre, ugyanis egy vakvezető kutyát szeretne hajtogatni 15 lufi felhasználásával 40 perc alatt. Választását saját vakvezető kutyája, Tami, ihlette, akit a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola képzett ki.

„Különleges vakvezető kutya lesz, nyakörv és biléta lesz rajta, no meg egy sárga pöttyös labda a szájában” – mesélte a fiatalember.

A márciusi négynapos versenyen összesen 2 ezer induló lesz, amivel kapcsolatban Norbert elmondta, hogy az értékeléskor nem fogják figyelembe venni, hogy látássérült.
Elmondása szerint nem vár magától dobogós helyezést, csak a lehető legjobban szeretné lehajtogatni három figuráját a rendelkezésre álló időn belül.

(Blikk)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner