Valószínűleg a világ legszerencsésebb embere a New York-i Jimmie Smith, aki nyert a lottón 24,1 millió dollárt, ami nagyjából 6,2 milliárd forintnak felel meg – írja az Index.

Óriási mázli: két nappal a határidő előtt találta meg a milliárdokat érő lottószelvényt

A történetében azonban nem csak ahhoz kellett szerencse, hogy a számokat eltalálja. A nyertes szelvényt ugyanis csak két nappal a lejárta előtt találta meg. Mint mondta, egy régi ingének a zsebében szokta gyűjteni az ellenőrizetlen lottószelvényeket. Hosszú hónapokig halogatta, hogy megnézze őket, aztán szembejött vele a lottótársaság reklámja. Azt tanácsolták, mindenki nézze meg a zsebét, kocsiját és más helyeket, mert az egyik tavalyi telitalálatos szelvény még nem került elő. A hírlevél miatt nézte meg végül az ingének a zsebét. Éppen jókor: a lottószelvény két nap múlva lejárt volna, ugyanis csak egy évig érvényes. Így viszont gazdag lett a férfi, aki nem egyben veszi fel a nyereményét, hanem 26 év alatt kéri kifizetni.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner