Nagyjából két órán tartó munkával sikerült kiszabadítaniuk a tűzoltóknak egy kínai férfi péniszét, miután a testrész beleszorult egy csavarkulcsba – jelentette a helyi sajtó.

Tűzoltók szabadították ki egy kínai férfi csavarkulcsba szorult péniszét

A meg nem nevezett férfi kedden tért be egy kórházba Guangzhou kórházába a problémával, ahol az orvosok hamar megállapították, hogy nincsen megfelelő szerszámuk a kényes művelet elvégzésére. Az orvosok végül egy közeli tűzoltóságtól kértek segítséget a csavarkulcs levágására. A tűzoltók végül egy sarokcsiszoló segítségével szabadították kis a férfi szerszámát a szerszámból. A művelet a beszámolók szerint két órán át tartott, hiszen rendkívül óvatosan kellett dolgozniuk a megduzzadt péniszt fogva tartó csavarkulcson, nehogy sérülést okozzanak a testrészen. Az orvosok elmondása szerint a tűzoltók az utolsó pillanatban mentették meg a férfi péniszét, amit már a nekrózis, azaz az elhalás fenyegetett. A férfi azt nem közölte, hogy férfiassága mégis hogyan szorult be a csavarkulcsba, ami minden bizonnyal egy csillagkulcs lehetett.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner