Belinda White Yorkshire-ben él és ő a világ legszebb, legszexibb nagymamája, aki az évek múlásával egyre csak fiatalodik. A jógaoktatóként dolgozó nő szerint ennek a titka, hogy kizárólag gyümölcsöt eszik, illetve néha nassol egy kis zöldséget is. Azóta megszűnt minden fájdalom a csípőjében, fiatalabbnak érzi magát és külsőleg is legfeljebb 28 évesnek néz ki. A fiatalos testalkatú angol nőnek egyébként három gyermeke van és nemrég már unokája is született, egy Theo nevű kisfiú. Belinda többször vizsgáltatta meg magát az orvosokkal, akik teljesen ledöbbentek azon milyen egészséges és olyan a teste, mint egy élsportolónak. -írja a Mirror. Belinda White fiatal korában ugyanolyan bulizós életet élt, mint a többi fiatal, erősen dohányzott. Aztán egy nap rádöbbent, hogy változtatni akar az életén, mikor csípőfájdalmai miatt már felkelni is alig tudott.Ekkor váltott át vegán étrendre, mikor rájött, hogy szigorú étrend és egészséges táplálkozás a fiatalos külső titka.
Jason Holden, Belinda 37 éves párja, akivel már négy éve együtt vannak és két gyereke a 18 éves Tom és a 13 éves Joe eleinte nem akartak vegánok lenni.Az asszony azonban meggyőzte őket, hogy végül átálltak.A három fiú vegán étrendre tért át, White viszont csak gyümölcsöt eszik egy kis zöldséggel kiegészítve.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner