A 19 éves Charlotte Thomsonnak nem is gondolta volna, hogy terhes, hiszen még a 9. hónapban is 36-os ruhaméretet hordott.
 

A Daily Mail képei a lányról és kisbabájáról

Hajnalban arra ébredt a fiatal lány, hogy iszonyú hasgörcsök kínozzák. Magához vett egy kis fájdalomcsillapítót azt remélte, hamarosan elmúlik fájdalom. De mégsem így történt.

Egyre rosszabbá vált, agonizálni kezdtem. Egy órával később hányinger tört rám, ezért kirohantam a mellékhelyiségbe, ekkor vettem észre, hogy az alsóneműm csupa vér. Nagyon megrémültem, hiszen pár nappal korábban menstruáltam. Tudtam, hogy nagy a baj, ezért taxit hívtam, hogy bevigyen a kórházba.”

Amikor a nővérek a vizsgálat után azt javasolták neki, hogy beszéljen egy szülésszel, Charlotte biztos volt benne, hogy tévednek egészen addig, amíg az ultrahangos vizsgálat be nem bizonyította az igazat.

Pánikba estem, mert nem álltam rá készen, arra sem volt lehetőségem, hogy babaruhát vásároljak. Nagyon aggódtam, hogy mit fognak szólni a szüleim.”

Egy nővér értesítette Charlotte szüleit, akik akkor még úgy gondolták, lányuk azért került kórházba mert pár hetes terhesség után elvetélt. Amikor tudomásukra jutott, hogy nagyszülők lesznek, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy támogassák gyermeküket.

Az orvosok szerint a magzat be volt gyűrődve Charlotte bordái alá, és a várandósság alatti menstruáció sem képez egyedi esetet.  Rendszeres vérzés előfordulhat szervi elváltozások, vagy hüvelyi fertőzések miatt is, illetve megesik, hogy a magzat először a méh falába ágyazódik be. Mivel alig hízott, valamint a fáradékonyságot pedig a rendszeres éjszakázás számlájára írta, Charlotte mindvégig gyanútlan maradt.

Bár Molly születése váratlanul forgatta fel Charlotte életét, a fiatal anyuka elmondása szerint semmit sem csinálna másképp.

 

(Daily Mail)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner