Nyomtatás
2023. július 19., Szerda 14:54

Juhász Marci - Molnár Máté - Háttal magamnak

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nemrég jelent meg Juhász Marci második szólólemeze, a "(H)Arccal a nap felé". Az új albumon tíz saját szerzemény kapott helyet, melyekben olyan zenészkiválóságok is feltűnnek egy-egy dal erejéig, mint például Szász Feri, Probojszki Matyi, Fonay Tibor, Cséry Zoltán, Schneider Szilveszter, Tóth Tomi, vagy a szintén a Roadból ismert Molnár Máté, akivel ezúttal egy közös duett is született.
Nézd meg a "Háttal magamnak" című felvétel videóját itt!

A lemezmegjelenést megelőző napon került fel a YouTube-ra a "Háttal magamnak" című dal klipes változata, amely Marci és Máté első közös szerzeménye. Ez a felvétel egyébként már tavaly, az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában is elhangzott, és az ősbemutatót követő pozitív szakmai és közönségreakcióknak köszönhetően készült hozzá a videóklip, melyet Koltay Anna rendezett és álmodott meg a dalhoz abszolút passzoló hangulatban és képi világban.

Juhász Marci szerencsére idén nyáron sem fog tétlenül otthon ülni. Alaposan körbejárja az országot, és bemutatja új lemeze valamennyi dalát, természetesen az első album kedvenceivel kiegészítve.

Megjelent: 280 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert