Nyomtatás
2023. július 07., Péntek 11:46

Dua Lipa – Dance The Night (From Barbie The Album)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megérkezett Dua Lipa vadonatúj, slágergyanús dala, a „Dance The Night”. A fülledt hangulatú szám a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-film – melyben az énekesnő is feltűnik majd – soundtrack lemezének első beharangozója is egyben.
Nézzétek meg itt a klipet!

Dua Lipa – Dance The Night (From Barbie The Album) Dua Lipa – Dance The Night (From Barbie The Album) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A koszovói-albán származású angol díva 2017-ben robbant be a köztudatba „Dua Lipa” című korongjával, amely azóta minden idők legtöbbet streamelt női albuma lett Spotifyon. Az elmúlt évek során olyan gigahiteket szállított, mint a Calvin Harrisszel közös „One Kiss”, a „New Rules”, mely már több mint 4,5 milliárd lejátszásnál tart, vagy a szintén közönségkedvenc „Levitating”. A magyar közönség legutóbb tavaly a Sziget Fesztiválon bulizhatott óriásit extravagáns és lenyűgöző koncertjén.

Talán sosem övezte még ekkora várakozás a globális szupersztár következő nagy dobását, ugyanis több mint egy éve nem jelentkezett önálló felvétellel. A „Dance The Night” tökéletesen hozza azt, amitől annyira szeretjük őt: pop és dance elemek koktélja, fülbemászó refrénnel és feszes tempóval.

Az újdonság sztár-producerei nem mások mint Mark Ronson (Lady Gaga, Adele), Andrew Wyatt (Bruno Mars, Liam Gallagher) és a Picard Brothers (Beyoncé, Madonna).

A július 21-én debütáló Barbie-film zenei albuma igazi sztárparádét vonultat fel: olyan előadók csendülnek majd fel a filmvásznon, mint Ava Max, Charli XCX, Fifty Fifty, Gayle, Kali, Khalid, Lizzo vagy Nicki Minaj.

A „Dance The Night”-hoz forgott videóklip egyenesen Barbie Land varázslatos világába repít minket, melyben természetesen Dua-é a főszerep tökéletes, ragyogó Barbie-ként repít el minket a plasztik babák rózsaszín birodalmába.

Megjelent: 223 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek